Линкови

Линкови на нашите пријатели и соработници. Многу лесно може и ваш линк да се најде тука, доколку сакате да направите размена на банери. Доколку сте заинтерасирани за соработка, поставете еден од нашите банери (најдолу на страната) кај вас и контактирајте не за и ние да поставиме ваш банер.

Блогови за Баерн

Пријатели:

 • Реал Мадрид
 • 24 Фудбал
 • Warman Tips
 • Create your own banner at mybannermaker.com!
 • cg kladionica
 • Јувентус Фан Клуб
 • Македонски портал за информатика
 • http://rossonero.blog.com.mk/
 • Tose Fans
 • Нашите банери

  Поставете наш банер на вашиот сајт и контактирајте не за и ние да поставиме ваш:

  180*80 px

  Баерн Минхен - информатор

  <a href=”https://bayernmkd.wordpress.com”><img class=”alignnone size-full wp-image-871″ title=”Баерн Минхен – информатор” src=”https://bayernmkd.files.wordpress.com/2008/07/banner_180x80.png&#8221; alt=”Баерн Минхен – информатор” width=”180″ height=”80″ /></a>

  120*80px

  Баерн Минхен - информатор

  <a href=”https://bayernmkd.wordpress.com”><img class=”alignnone size-full wp-image-873″ title=”Баерн Минхен – информатор” src=”https://bayernmkd.files.wordpress.com/2008/07/banner_12.png&#8221; alt=”Баерн Минхен – информатор” width=”120″ height=”80″ /></a>

  125*60px

  Баерн Минхен - информатор

  <a href=”https://bayernmkd.wordpress.com/”><img class=”alignnone size-full wp-image-874″ title=”Баерн Минхен – информатор” src=”https://bayernmkd.files.wordpress.com/2008/07/bannerce.png&#8221; alt=”Баерн Минхен – информатор” width=”125″ height=”60″ /></a>

  анимирано 180*60 px

  Баерн Минхен - информатор

  <a href=”https://bayernmkd.wordpress.com/”><img class=”size-full wp-image-903″ src=”https://bayernmkd.files.wordpress.com/2008/07/blog_ban1.gif&#8221; alt=”Баерн Минхен – информатор” width=”180″ height=”60″ /></a>

  Advertisements
  %d bloggers like this: