Download

Ги имате ли сите песни за Баерн?!?

Слики, видеа?!?

Ако ги имате и сакате да ги споделете со останатите фанови на Баерн, испратете ги кај нас, со цел да ги објавиме за да можат сите да ги спуштат. Содржините испраќајте ги на bayernmkd@ymail.com.

DOWNLOAD>

Видеа од сите натпревари (за download)

http://www.megaupload.com/?d=RCLXVATW – Опрошталниот натпревар на Кан *313.78 MB Zip file

http://rapidshare.com/files/37214452/Sampler_-_FC_Bayern_Muenchen_-_Die_groessten_Bayern_Hits.rar – Најголемите хитови (химни) испеани за Баерн на едно место * 68 МБ Zip File

Advertisements
%d bloggers like this: